C 400 X

U bent hier

C 400 X

MIS niets van de stad

De nieuwe BMW C 400 X is een middelgrote scooter die kinderspel maakt van de moderne mobiliteit uitdagingen. Met de nieuwe C 400 X wordt de stad een open ruimte.

Wendbaar & comfortabel

In één oogopslag is het duidelijk, de C 400 X is licht en wendbaar. De nieuwe motor werd ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de stad. Dankzij zijn wendbaarheid, alerte acceleraties en dynamisch rijgedrag kun je makkelijk mee met het bruisende stadsleven. ABS en ASC zijn standaard voor meer veiligheid, ook op een minder goed wegdek. De uitklapbare Flexcase onder het zadel biedt bijkomende ruimte voor helmen, jassen en alles wat de stad te bieden heeft. En met de standaard LED verlichting ben je altijd goed gezien. 

Always connected

Ben je altijd verbonden met je netwerk? De C 400 X ook! Verbind je smartphone met het optionele Connectivity TFT-display. Neem je favoriete nummers mee op de scooter en beleef de stad met jouw favoriete soundtrack. Spreek onderweg af met vrienden of vindt de snelste weg naar je favoriete restaurant. Met de nieuwe C 400 X haal je meer uit de stad. 

Er is al een BMW C 400 X vanaf 6.999 euro.