F 850 GS

U bent hier

F 850 GS

Avontuurlijk bloed

Waar anderen omkeren rijdt jij verder. Grenzen zijn er om te verleggen. Obstakels zijn voor jouw opportuniteiten. Met de nieuwe BMW F 850 GS ben je elk off-roadparcours de baas en kun je ontdekken wat er achter de horizon ligt.

Nog meer GS

De nieuwe F 850 GS heeft een sterke look. Zijn karakteristieke flyline maken hem een echte GS. Het design ademt de drang naar avontuur. Van de achtersteven over de tank vooraan tot de nieuw ontworpen koplamp. Allemaal getekend voor gebruik op het terrein en unieke tochten. De nieuwe tweecilinder-in-lijn motor met 70 KW (95pk) ondersteunt je in alles wat  je onderneemt. Door de gekende GS ergonomie rij je altijd rechtop en zelfzeker, waardoor je wilt blijven rijden. 

Meer technologie

Terwijl jij de wereld ontdekt heb je de motor veilig onder controle met het standaard Automatic Stability Control en ABS systeem. De nieuwe F 550 GS over 2 rijmodi maar kun je optioneel uitrusten met extra rijmodi. Met de nieuwe standaard Connectivity fabrieksoptie en het TFT display van 6,5" zie je tijdens het rijden wie je belt en waar je moet afslaan. De keuze aan fabrieksopties is ongezien in zijn klasse: LED koplampDynamic ESA, ABS ProKeyless Ride, RDCCruise Control, Schakelassistent Pro of Intelligent Emergency Call? Ze maken elke rit of avontuur een plezier.

OP MAAT

Dankzij de optionele af-fabriek verkrijgbare verlagingskit en verschillende buddyseats is hij ook geschikt voor de minder grote rijders. De zithoogtes van de F 850 GS variëren van 815 mm tot 890 mm. Er is voor de nieuwe F 850 GS een uitgebreid gamma aan opties en accessoires beschikbaar waarmee je jouw F 850 GS verder nog wens kan personaliseren. 

Er is al een BMW F 850 GS vanaf 13.120 euro