R 1250 GS Adventure

U bent hier

R 1250 GS Adventure

Overal een thuisgevoel

Als Adventure uitvoering van de iconische R 1250 GS bezorgt deze motor je overal een thuisgevoel. Welke plaats of ondergrond ook, het maakt hem allemaal niets uit. De R 1250 GS Adventure ziet er niet alleen indrukwekkend uit, zijn prestaties zijn dat ook. Dit zorgt ervoor dat je steeds je grenzen verder legt. De R 1250 GS Adventure is overal in z'n element. Draai de contactsleutel om en start je avontuur.

Motor & Rijgedrag

Meermaals getest en goedgekeurd in de meest slopende omstandigheden: de tweecilinder-boxermotor met 136 pk levert steeds genoeg koppel voor rijplezier in elke situatie. Om de motor optimaal af te stemmen op de omstandigheden van het moment zijn maar liefst 7 rijmodi voorzien. Ze bieden nog meer mogelijkheden om het rijgedrag aan te passen aan jouw rijstijl en ondergrond. De standaard Hill Start Control en optionele dynamische tractiecontrole verzekeren de veiligheid en het ABS Pro remsysteem zorgt ervoor dat je gedoseerd remt, ook onder hellingshoek.

Voor uw avontuur

De R 1250 GS Adventure is een motor voor motorrijders die echt zin hebben in avontuur maar onderweg niets aan rijplezier willen inboeten. Dankzij zijn 30 liter brandstoftank en uitstekende ergonomie ben je niet meer te stoppen en kan je simpelweg blijven rijden. Naast z'n grotere brandstoftank onderscheidt de Adventure zich van de R 1250 GS door zijn hogere zitpositie, standaard kruisspaakvelgen, handprotectoren, enduro voetsteunen  en aluminium motorbescherming.

Naar uw wens

Deze machine is al vier decennia een icoon en bekoort toch steeds weer met nieuwe features. Het nieuwe led-lichtdesign zorgt voor een stralende look en voor jou zelf dat je optimaal ziet en wordt gezien: Daarvoor zorgen de zwenkbare led-koplamp met adaptieve bochtverlichting en het Cruising Light. Met extra uitrusting als de seatverwarming heb je een stukje meer comfort en dankzij de zeven rijmodi kun je elke rijsituatie superieur aan

Net zoals de R 1250 GS kan je de Adventure verder personaliseren naar wens met opties en accessoires zoals Keyless Ride, Schakelassistent Pro, bagagesystemen, terreinaccessoires en verschillende buddyseats. 

Er is al een BMW R 1250 GS Adventure vanaf 20.190 euro.