R 1250 GS Adventure

U bent hier

R 1250 GS Adventure

Overal een thuisgevoel

Als Adventure uitvoering van de iconische R 1250 GS bezorgt deze motor je overal een thuisgevoel. Welke plaats of ondergrond ook, het maakt hem allemaal niets uit. De R 1250 GS Adventure ziet er niet alleen indrukwekkend uit, zijn prestaties zijn dat ook. Dit zorgt ervoor dat je steeds je grenzen verder legt. De R 1200 GS Adventure is overal in z'n element. Draai de contactsleutel om en start je avontuur.

Motor & Rijgedrag

Meermaals getest en goedgekeurd in de meest slopende omstandigheden: de tweecilinder-boxermotor met 136 pk en  levert steeds genoeg koppel voor rijplezier in elke situatie. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid.
Om de motor optimaal af te stemmen op de omstandigheden van het moment zijn de rijmodi 'Rain' en 'Road' & het automatische stabiliteitscontrole standaard voorzien. De optionele rijmodus 'Pro' biedt nog meer mogelijkheden om het rijgedrag aan te passen aan jouw rijstijl en ondergrond. Hill Start Control en dynamische tractiecontrole verzekeren de veiligheid en het ABS Pro remsysteem zorgt ervoor dat je gedoseerd remt, ook onder hellingshoek.

Voor uw avontuur

De R 1250 GS Adventure is een motor voor motorrijders die echt zin hebben in avontuur maar onderweg niets aan rijplezier willen inboeten. Dankzij zijn 30 liter brandstoftank en uitstekende ergonomie ben je niet meer te stoppen en kan je simpelweg blijven rijden. Naast z'n grotere brandstoftank onderscheidt de Adventure zich van de R 1250 GS door zijn hogere zitpositie, standaard kruisspaakvelgen, handprotectoren, enduro voetsteunen  en aluminium motorbescherming.

Naar uw wens

Net zoals de R 1250 GS kan je de Adventure verder personaliseren naar wens met opties en accessoires zoals Keyless Ride, Schakelassistent Pro, bagagesystemen, terreinaccessoires en verschillende buddyseats. 

Er is al een BMW R 1250 GS Adventure vanaf 18.730 euro.

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.