S 1000 XR

U bent hier

S 1000 XR

Een echte atleet

De BMW S 1000 XR combineert de prestaties van een sportmotor met de veelzijdigheid van een adventure en het comfort van een tourer. De S 1000 XR combineert het vermogen van de S 1000 R met de ergonomie en zithouding van de R 1250 GS. Waar je ook gaat, met de S 1000 XR rij je nergens onopgemerkt voorbij.

 Technologie

Als kruising tussen een adventure en sportmotor plukte BMW natuurlijk de vruchten van de uitgebreide ervaring in deze categorieën. Dit zorgt ervoor dat de S 1000 XR zich erg veelzijdig laat inzetten en zich op elke weg thuisvoelt.

Naar uw wens

Met een grote keuze aan opties kan de rijder de S 1000 XR verder aanpassen naar individuele wensen. De schakelassistent Pro minimaliseert het gebruik van de koppelingshendel tussen het vertrekken en stoppen en maakt elke schakelovergang sneller en eenvoudiger. Verder is de S 1000 XR uit te rusten met bijvoorbeeld extra rijmodi of Dynamic ESA voor optimale ophangingsprestaties. Met de nieuwe standaard Connectivity fabrieksoptie en het TFT display van 6,5" zie je tijdens het rijden wie je belt en waar je moet afslaan. Een met de optionele adaptieve LED-koplamp zie je waar je heen moet.
Deze avontuurlijke atleet laat geen enkel motorhart onberoerd en is steeds op zoek naar dat tikkeltje meer...

Er is al een BMW S 1000 XR vanaf 19.010 euro