C evolution

U bent hier

C evolution

Straight to the future

Slim naar het werk? Schoon door de stad? Met de BMW C evolution scoor je dubbel. Deze volledig elektrisch aangedreven maxiscooter produceert geen uitlaatgassen, geen lawaai maar hij garandeert je wel snelle acceleraties en immens rijplezier. Met een maximaal rijbereik van 160 kilometer kom je elke dag moeiteloos op je bestemming. Dankzij 4 rijmodi en een intelligente energie recuperatie tijdens het remmen en accelereren biedt de C evolution rijprestaties van de hoogste plank gecombineerd met zijn milieuvriendelijkheid is het het antwoord van BMW Motorrad op het steeds toenemende en vervuilende stadsverkeer.  De C evolution schrijft vandaag geschiedenis en wijst de weg naar de toekomst.

Aandrijving

Dankzij zijn elektromotor met een vermogen van 11 kW (15 pk) voor de basic version en 19kW (26 pk) voor de long range levert de C evolution zijn maximum vermogen vanaf de eerste meter. Met een sprint van 0 tot 50 km/u in nauwelijks 2,8 seconden schiet je sneller dan de rest uit de startblokken wanneer het licht groen wordt. Dankzij het standaard ABS en Torque Control Assist heb je steeds een optimale controle van de aandrijfkracht. Dankzij zijn achteruitrijhulp lukt manoeuvreren vanuit stilstand altijd zeer eenvoudig. 

De BMW C evolution gebruikt de accu technologie van de nieuwste generatie en zijn nauw verwant aan de modules in de BMW i3 & i8. Opladen kan snel via een normaal stopcontact en je behaalt zelfs nog kortere oplaad tijden wanneer je aangesloten bent op een speciaal daarvoor ontwikkelde laadpaal.

 Voordelen

Elektrische scooters zijn anno 2017 vrijgesteld van jaarlijkse verkeersbelasting. Er is ook een vermindering van de personenbelasting mogelijk bij aanschaf van een elektrische motorfiets. Bovendien biedt de C evolution zeer lage onderhoudskosten: er is geen overbrenging systeem en de de kans op panne is uitermate klein. Per 100 km mag je rekenen op ongeveer 0,25 euro aan elektriciteit. 

De C Evolution is sinds 2017 beschikbaar in 2 versies:

  • Basic Version: 11 kW (15 pk) - Rijbewijs klasse A1 
  • Long Range:   19 kW (26 pk) - Rijbewijs klasse A2

    Er is al een BMW C evolution vanaf 14.899 euro

Ride on & on & on

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.